Közélet

Kiszombor is a fejlődés útjára lépett

Kiszombor is a fejlődés útjára lépett

2020. január 24., péntek
Kiszombor is a fejlődés útjára lépett

A sorban utolsó két középületet is felújították, ráadásul egy, az egész megyében páratlan múzeummal is gyarapodott a falu. A Kiszombor polgármesterének, Szegvári Ernőnének az idei évre is komoly tervei vannak - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintKiszomboron az önkormányzat minden évben kiad egy tetszetős falinaptárt, amit aztán eljuttattak minden helyi háztartásba. Az eddigieken általában műemléképületek voltak láthatók, az idei azonban más. Egyetlen épületet, annak is az emeleti szintjét mutatja be. A Rónay-kúriáról van szó, ahol egy különleges múzeumot alakítottak ki összesen 115 milliós beruházással.

– Tavaly ez volt a falu legnagyobb büszkesége, nem véletlenül járnak csodájára az emberek szerte az országból – mondta Szegvári Ernőné polgármester asszony.

Az elmúlt esztendőben emellett is sokat fejlődött a település. Sikerült felújítani 15 millió forintból a József Attila utca burkolatát, 10 millióból pedig bekerítették a sportpályát. A fogorvosi rendelő energetikai korszerűsítésére 21 milliót költhettek, ráadásul egy röntgengépet is be tudtak szerezni 2,6 millióból, s emellett elkészült a bölcsőde felújítása is, amely a berendezéssel együtt 350 milliót tesz ki. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.