Sport

Kikapott első edzőmeccsén a Szeged-Csanád GA

Kikapott első edzőmeccsén a Szeged-Csanád GA

2020. január 13., hétfő
Kikapott első edzőmeccsén a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád GA 3-2-es vereséget szenvedett idei első edzőmérkőzésén a norvég másodosztályú Raufoss csapatától a törökországi Belekben. A szegediek részéről minden játékos pályára lépett, az egyik újonc pedig gólt is szerzett.

Nagy irammal és gyors gólváltással kezdődött a találkozó: negyedóra elteltével 1-1 állt az eredményjelzőn. A szegediek találatát Tóth Máté szerezte szabadrúgásból. A szünet előtt átvette a vezetést a norvég együttes. A fordulást követően egalizált a Szeged, miután Dobronoky Viktor beadását a frissen igazolt Hudák Martin a kapuba juttatta. Ezt követően egy szöglet után ismét előnybe került a Raufoss, az eredmény pedig már nem változott, így vereséggel kezdte a felkészülést a Tisza-parti együttes.

Joao Janeiro, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője:

- Egy nagyon technikás csapat ellen játszottunk, ebben az esetben rajtunk múlik, hogy hogyan harcolunk egy ilyen együttes ellen. A mérkőzés során sokat cseréltünk, a két félidőre két külön csapattal álltunk fel. Ha igazságos akarok lenni, akkor ez alapján nehéz bármit is mondani. Az új játékosoknak hozzá kell szokniuk a csapattársaikhoz. Azok, akik régebb óta itt játszanak, ma még nem feleltek meg az elvárásaimnak.

Tóth Gábor, a Szeged-Csanád GA játékosa:

- Küzdős, hajtós mérkőzést játszottunk egy nagyon fiatal norvég csapat ellen, amely nem a klasszikus skandináv stílust képviseli. Sajnos vereséggel kezdtük a felkészülést, de úgy gondolom, hogy még nem az eredmény számít ebben az időszakban.

További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.