Közélet

Ismét felajánlásokat várnak a Centerkében

Ismét felajánlásokat várnak a Centerkében

2020. január 21., kedd
Ismét felajánlásokat várnak a Centerkében

Sokan a fűtetlen szobákban, alultápláltan, nélkülözve kénytelenek élni. Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a kihűlés és fagyás ellen.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ harisnyák, zoknik, takarók, sapkák, sálak, kesztyűk gyűjtéséhez a lakosság felajánlásait várja. Az évente tízezernél több rászorulót segítő Centerke az adomány támogatókkal együttműködve segíti a mélyszegénységben élők boldogulását. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat. Ha az öreg vagy egyedül élő szomszédot a hideg, fagyos időszakban nem látja napokig, úgy kopogjon át, bizonyosodjon meg arról, hogy nincsen probléma. Ha már úgyis főzött teát vagy egy lábas ételt, vigyen át pusztán odafigyelésből annak, akiről tudja, hogy lehet teljesen egyedül van, nincs mit ennie.

Hálózsák, takaró, sapka: fagyás ellen életmentő lehet

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ egész évben segíti a rászoruló lakosságot. Télen folyamatos takaró, meleg ruha osztással az utcán és a fűtetlen lakásokban élők krízis helyzetét lehet csökkenteni. Egy plusz réteg takaró vagy vastag ruha védelmet biztosíthat a kihűlés vagy a fagyás ellen. A

www.centerke.hu

oldalon a segítő tevékenységről bővebben lehet olvasni. Lakossági összefogással együtt megakadályozhatjuk a nélkülöző embertársaink kihűlését, fagyását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.