Közélet

Idén is összemérik tudásukat a lépcsőkön a lánglovagok Szegeden

Idén is összemérik tudásukat a lépcsőkön a lánglovagok Szegeden

2020. január 29., szerda
Idén is összemérik tudásukat a lépcsőkön a lánglovagok Szegeden
2020 májusában ismét találkoznak az ország legerősebb és legkitartóbb tűzoltói Szeged történelmi belvárosában, a Dóm téren. A több éves hagyománnyal rendelkező Futótűz horizontális lépcsőfutó versenyen a résztvevők jótékonykodnak is – a rendezvény teljes bevételét a szegedi gyermekklinikának ajánlják fel. A 2019-es rendezvényen mintegy egymillió forintot gyűjtöttek a tűzoltók, az az összeg a beteg gyermekek gyógyítását szolgálta - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Ötödik alkalommal rajtol el Szeged történelmi belvárosából a Futótűz horizontális lépcsőfutó verseny. A mára hagyománnyá vált extrém sportrendezvényre több mint száz tűzoltót várnak a szervezők. A rendezvényre kilátogató családok idén sem csalódnak majd: látványosságok sora várja az érdeklődőket Szegeden, a Dóm téren. Természetesen idén sem csak a tűzoltók versenyezhetnek és jótékonykodhatnak, a szervezők több kategóriában is várják a lakosok jelentkezését.

A neves rendezvény az utóbbi évek során nemzetközi méretűvé nőtte ki magát, hiszen az utóbbi években már Ausztriából és Romániából és érkeztek nevezések. A verseny pontos kiírása az alábbi linken érhető el:Versenykiírás 2020.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.