Hírzóna

Gázolajat és hegesztőgépet lopott két vásárhelyi fiatal

Gázolajat és hegesztőgépet lopott két vásárhelyi fiatal

2020. január 28., kedd
Gázolajat és hegesztőgépet lopott két vásárhelyi fiatal

A feljelentést követően néhány órán belül gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök két hódmezővásárhelyi fiatalt, akik gázolajat és egy hegesztőgépet tulajdonítottak el Mártélyon. Lopás miatt kell felelniük - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi és fiatalkorú társa január 10-e és 20-a közötti időszakban bementek két szomszédos mártélyi tanyára, és onnan összesen 275 liter gázolajat, valamint egy inverteres hegesztőt vittek el. Zsákmányukat később értékesítették. A sértett január 21-én jelentette be a lopást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Ellenük kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök az ellopott hegesztőgépet lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.