/

Erre számítsunk hétvégén a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul Csongrád megyében január 24. és január 26. között.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen pénteken a kilépő irányban a személygépjárművek tekintetében 30-60 perces, esetenként 120 perces, míg a buszok tekintettében 30-60 perces várakozás kialakulásával számolnak. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Kübekházán, Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és a röszkei közúti határátkelőhelyen a hétvégén 30 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban mindkét irányban.

Csanádpalotán a tehergépjárművek tekintetében belépő irányban 60-180, kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében elsősorban belépő irányban 30 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén mindkét irányban 30 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon a tehergépjárművek esetén 30-60 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban.

Kiszomboron a személyforgalomban szombaton és vasárnap 30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban.

Előző sztori

Fidesz: a Szeviép-ügy Botka és a szegedi önkormányzat korrupciós ügye

Következő sztori

A legjobb fánkért szállnak harcba a vásárhelyi háziasszonyok

Legutóbbi hasonló cikkek