/

Erre számítsunk hétvégén a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul  január 10. és január 16. között Csongrád megyében.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen péntektől vasárnapig belépő irányban a buszok és a személygépjárművek tekintetében 30-120 perces várakozás kialakulásával számolnak. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat elsősorban a belépő irányban pénteken, szombaton és jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten, valamint Ásotthalmon és Röszkén, illetve Kübekházán a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban mindkét irányban.

Csanádpalotán pénteken és szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő irányban 60-120, kilépő irányban 60 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében belépő irányban 30-60 perces várakozással számolnak a vendégmunkások utazása miatt. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 30 perc várakozás alakulhat ki.

Nagylakon a teherfogalomban esetenként 30 perc várakozás alakulhat ki főként belépő irányban. A személygépjárművek és a buszok esetén 30-60 perc várakozás lehet belépő irányban a hétvégén.

Kiszomboron a személyforgalomban szombaton és vasárnap 30 perc várakozással lehet számolni belépő irányban.

Előző sztori

Téliesítette “otthonát” a Bécsi körút hajléktalanja

Következő sztori

Mikler Roland: Ha meglepetésről beszélünk, akkor még néha magunkat is meg tudjuk lepni