Hírzóna

Eltűnt egy makói férfi, a zsaruk a lakosság segítségét kérik

Eltűnt egy makói férfi, a zsaruk a lakosság segítségét kérik

2020. január 27., hétfő
Eltűnt egy makói férfi, a zsaruk a lakosság segítségét kérik

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 60 éves helybeli férfi megtalálásában - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Makói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 60 éves Losonczi Tibor eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi január 7-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Losonczi Tibor körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca hosszúkás, haja rövid, őszes. Eltűnésekor barna nadrágot, kék vagy barna rövid ujjú pólót és barna, magasszárú bakancsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6901 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.