Közélet

Elindult a szegedi cicamentők adományvonala

Elindult a szegedi cicamentők adományvonala

2020. január 21., kedd
Elindult a szegedi cicamentők adományvonala

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően ezentúl egy telefonhívással vagy egy SMS-sel is lehet támogatni a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületet.

Egy nyertes pályázatnak köszönhetően már egy egyszerű mozdulattal is lehet adománnyal támogatni a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületet. Szili Éva elnök elmondta, a napokban élesedett a 13600-as adományvonal, amit ha a felhívnak és bebillentyűzik az egyesület 24-es kódszámát, 500 Ft adománnyal támogatja a szervezet munkáját. Hozzátette, SMS-ben is fogadják a felajánlásokat, ahol szintén a 13600-as számra kell elküldeni üzenetben a 24-es számot.

Az elnök elmondta, hogy mivel az egyesület egy nonprofit szervezet, ezért pályázatok, gyűjtések, adó 1%-ok és adományok segítségével tartja fenn magát. Az adományvonalon befolyt összegből a mentett cicák orvosi költségeit finanszírozzák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.