///

Egyre népszerűbb a Makói Teátrum

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Makói Teátrum tizenöt fővel működik, a csapatban az általános iskolástól a nyugdíjasig minden korosztály képviselteti magát. A Délmagyar cikkéből kiderül, hogy az idei évet különös módon egy karácsonyi darabbal indították – januárban.

A lap szerint az idei év nem mindennapi mó­­don kezdődött a Makói Teátrum társulata számára, ugyanis a napokban mutatták be a Grincs című gyermekdarabot. A törté­net egy rosszcsont manóról szól, aki gyűlöli a karácsonyt, végül azonban az előadást néző gyerekek közreműködésével rájön, az ünnep lényege nem a drága ajándékokban rejlik, hanem a család együttlétében, a szeretetben – így megszereti.

A darabot éppen ezért karácsonykor érdemes előadni, nem hetekkel utána. A halasztásra ezúttal az egyik szereplő váratlan, súlyos betegsége miatt kényszerült a csapat. Az előadás azonban így is fergeteges sikert aratott, a gyerekek nagyon élvezték, a főszerepet magára vállaló társulatvezető, Varga Norbert pedig brillírozva improvizált nekik.

További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt kép: Szabó Imre)

Előző sztori

Átadták a Csongrád Megyei Levéltár új raktárépületét

Következő sztori

Egyre több napsütés vár ránk

Legutóbbi hasonló cikkek