Közélet

Egyre népszerűbb a Makói Teátrum

Egyre népszerűbb a Makói Teátrum

2020. január 22., szerda
Egyre népszerűbb a Makói Teátrum
A Makói Teátrum tizenöt fővel működik, a csapatban az általános iskolástól a nyugdíjasig minden korosztály képviselteti magát. A Délmagyar cikkéből kiderül, hogy az idei évet különös módon egy karácsonyi darabbal indították – januárban.

A lap szerint az idei év nem mindennapi mó­­don kezdődött a Makói Teátrum társulata számára, ugyanis a napokban mutatták be a Grincs című gyermekdarabot. A törté­net egy rosszcsont manóról szól, aki gyűlöli a karácsonyt, végül azonban az előadást néző gyerekek közreműködésével rájön, az ünnep lényege nem a drága ajándékokban rejlik, hanem a család együttlétében, a szeretetben – így megszereti.

A darabot éppen ezért karácsonykor érdemes előadni, nem hetekkel utána. A halasztásra ezúttal az egyik szereplő váratlan, súlyos betegsége miatt kényszerült a csapat. Az előadás azonban így is fergeteges sikert aratott, a gyerekek nagyon élvezték, a főszerepet magára vállaló társulatvezető, Varga Norbert pedig brillírozva improvizált nekik. További részletek ITT olvashatók. (Kiemelt kép: Szabó Imre)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.