Barátságos meccsen hangolódott a bajnokságra a Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Makón lépett pályára idén először a MOL-Pick Szeged. A kézilabda Eb miatt foghíjas Pastor-alakulat az Orosháza ellen játszott – számolt be a pickhandball.hu.

Csatlakozott a kerethez Bogdan Radivojevics és Dmitrij Zsitnyikov is az Eb-n szereplő játékosok közül, viszont Jonas Källman és Matej Gaber még kihagyta az edzőmeccset. Fiatal játékosok is lehetőséget kaptak pénteken: Bajus Bruno, Csányi Richárd, Csiki Csaba, Csíki Richárd, Kínyó Gergő, Kurai Zoltán, Lőrincz Marcell, Tőkés Martin, Kaszás Erik és Rosta Miklós öccse, Bálint húzhatott mezt.

A találkozó első gólját Sigurmannsson szerezte, ezután Lőrincz és Tőkés is a kapuba talált. Átvette a vezetést az Orosháza a mérkőzés egy pontján, mert sok ziccert rontottak a fiatalok. Bogdan Radivojevics jobbátlövőként szerepelt többször is.

Rosta Bálint is a kapuba talált, illetve Bajus is jól teljesített, Nagy Martin pedig a kapuban mutatott be bravúrokat.

MOL-PICK SZEGED-Orosháza 26-23 (14-14)
Edzőmérkőzés, Makó, 600 néző. Vezette: Horváth, Simó.
MOL-PICK SZEGED: Alilovic – Tőkés 1, Radivojevics 8, Zsitnyikov 2, Bodó 5, Lőrincz 1, Sigurmannsson 4/2. Csere: Nagy (kapus), Blazevic, Csányi, Csiki R., Bajus 4, Rosta B. 1, Csiki Cs., Kínyó, Kurai, Kaszás.     Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Orosháza: Özmusul – Pásztor 1, Döme 4, Zubai, Tóth 1, Kancel, Németh 2. Csere: Herjezcki 1 (kapus), Lele 3/1, Mrsulja 3, Slavuljica 4, Bella 2, Ambrus 2, Kiss.  Vezetőedző: Ratko Djurkovic.
Kiállítás: 2, ill., 6 perc.
Hétméteres: 3/2, ill., 1/1

Előző sztori

Szurikáta Alapítvány: Az inzulinpumpa a legjobb az 1-es típusú cukorbetegeknek

Következő sztori

Két és félszeresére nőtt a termelői piacok száma

Legutóbbi hasonló cikkek