Sport

Aki az utolsó pillanatban került a keretbe

Aki az utolsó pillanatban került a keretbe

2020. január 21., kedd
Aki az utolsó pillanatban került a keretbe

A magyar férfikézilabda-válogatottban sok olyan fiatal kapott játéklehetőséget, akik eddig egyáltalán, vagy alig voltak a keretben világeseményen. Közülük az egyik a MOL-Pick Szeged korábbi játékosa, Fekete Bálint.

Fekete Bálint 2011-ben igazolt a MOL-Pick Szegedhez Békésről. A klubbal bajnoki címet ünnepelhetett két évvel ezelőtt, majd a több játékperc reményében Spanyolországba, a La Rioja csapatába szerződött.A 2018–2019-es szezonban a spanyol élvonalban 37 gólt lőtt harminc mérkőzésen és az EHF-kupában is szerepelhetett. Tavaly nyáron a bajnokságban második helyen végzőLiberbank Cuencacsapatában folytatta pályafutását. 2017 nyarán a magyar felnőttválogatott keretébe is meghívást kapott. Június 16-án, a Lettország ellen 35–23-ra megnyert Eb-selejtezőn góllal mutatkozott be a nemzeti csapatban, azóta a neve mindig ott van a bővebb keretben, de világeseményen először kapott lehetőséget a malmői Európa-bajnokságon. https://youtu.be/Z9Kl1apDr5k

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.