Szórakozás

Törpemalacot kergettek egy tarjáni játszótéren - videó(k)!

Törpemalacot kergettek egy tarjáni játszótéren - videó(k)!

2019. december 1., vasárnap
Törpemalacot kergettek egy tarjáni játszótéren - videó(k)!

Vicces videót tettek közzé vasárnap délután a Szegeden láttam elnevezésű Facebook-csoport oldalán. A felvételen az látható, amint egy kisebb méretű malac szaladgál az egyik tarjáni játszótéren, néhányan pedig igyekeznek befogni a kóbor állatot.

Az egyik tag osztotta meg a 39 másodperces videofelvételt a csoportban. Mindössze annyit írt, hogy "Nálunk (Bp krt-Hajlat u.) mindig történik valami

😊

https://www.facebook.com/jozsef.meszaros.7545708/videos/696549507537847/?t=0 Mint kiderült, a napok óta Szegeden kóborló jószágot végül lakossági összefogással sikerült befogni. Az EMSE - Első Malac Segítő Egyesület posztja szerint az Országos Állatvédelmi Alapítvány néhány munkatársának és minden lelkes, ügyes és bátor résztvevőnek sikerült elkapnia a menekülő állatot. A törpemalacot - amíg nem talál gazdát - ideiglenes befogadónál helyezik el. (Az alábbi videón, amit egy helyi állatvédő készített, a kutyafuttatóba terelt malacka és hordozóba való elhelyezése látható.)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.