//

Nyugdíjas zsarukat láttak vendégül a megyei főkapitányságon

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hagyományokhoz híven idén is vendégül látta egykori dolgozóit. Az összejövetelen kilencvenen vettek részt – közölte a szervezet.

A korábbi évek hagyományai szerint idén is megszervezte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nyugdíjas-találkozót a nyugállományban lévő egykori kollégák részére. A főkapitányság december 13-án tartotta a találkozót volt munkavállalóinak, akik közül kilencvenen fogadták el a meghívást.

Elsőként a 2019-ben eltávozott volt kollégáikra emlékeztek a résztvevők, majd Dakos József rendőr dandártábornok, megyei főkapitány köszöntötte az egybegyűlteket, és a Rendőrségi Nyugdíjasok Csongrád Megyei Szervezetének elnöke dr. Márton István nyugalmazott rendőr ezredes tartott beszédet. Végül Pusztainé Dr. Báró Lívia, a főkapitányság Egészségügyi- és Pszichológiai Alosztályának vezetője tartott tájékoztatót. A program könnyed beszélgetéssel és ebéddel zárult.

Előző sztori

Több mint 30 ezer vasutas részesül többletjuttatásban 

Következő sztori

Rajzpályázat győzteseit hirdették ki Vásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek