Közélet

Nyugdíjas zsarukat láttak vendégül a megyei főkapitányságon

Nyugdíjas zsarukat láttak vendégül a megyei főkapitányságon

2019. december 14., szombat
Nyugdíjas zsarukat láttak vendégül a megyei főkapitányságon

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hagyományokhoz híven idén is vendégül látta egykori dolgozóit. Az összejövetelen kilencvenen vettek részt - közölte a szervezet.

A korábbi évek hagyományai szerint idén is megszervezte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nyugdíjas-találkozót a nyugállományban lévő egykori kollégák részére. A főkapitányság december 13-án tartotta a találkozót volt munkavállalóinak, akik közül kilencvenenfogadták el a meghívást. Elsőként a 2019-ben eltávozott volt kollégáikra emlékeztek a résztvevők, majd Dakos József rendőr dandártábornok, megyei főkapitány köszöntötte az egybegyűlteket, és a Rendőrségi Nyugdíjasok Csongrád Megyei Szervezeténekelnöke dr. Márton István nyugalmazott rendőr ezredes tartott beszédet. VégülPusztainé Dr. Báró Lívia, a főkapitányság Egészségügyi- és Pszichológiai Alosztályának vezetője tartott tájékoztatót. A program könnyed beszélgetéssel és ebéddel zárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.