Közélet

Másfél napig bolyongott az algyői nő, mire rátaláltak a polgárőrök

Másfél napig bolyongott az algyői nő, mire rátaláltak a polgárőrök

2019. december 17., kedd
Másfél napig bolyongott az algyői nő, mire rátaláltak a polgárőrök

Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület tagjainak köszönhetően került elő egy eltűnt személy, akit másfél napig kerestek, és akit végül a kitartó munka eredményeképpen több mint tíz kilométerre lakhelyétől találtak meg.

Eltűnt december 13-án, pénteken Túri Klára, akinek a felkutatását sikeresen végrehajtotta az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület. De a történet azért ennél sokkal kacifántosabb, mert az eltűnt személy csak másnap került elő, hiába keresték ugyanis pénteken délután és éjszaka is, nyoma sem volt neki. A polgárőrök azonban nem adták föl, és szombaton tovább folytatták a kutatást. "A lakosság közül többen jelezték, hogy látták Kopáncsnál a kerékpárúton sétálni. Az ottani benzinkútkezelők is megerősítették, hogy látták a keresett személyt arrafelé. Végül is Hódmezővásárhely határában találtak rá Túri Klára keresett személyre, akit a lakossági bejelentés alapján sikerült megtalálni" - nyilatkozta Gulyás Sándor elnök.

A kitartó keresés meghozta eredményét (fotó: csmpszsz.hu)

A nő tehát már pénteken útnak indult gyalog, átsétált az algyői Tisza-hídon, majd végighalad a kerékpárúton egészen Hódmezővásárhelyig, amelynek külterületén találtak rá végül. Ha végig gyalog ment, akkor több mint tíz kilométert tehetett meg két lábon. Hogy miért nem adott magáról életjelet másfél napon keresztül, azt nem derült ki. Mindenesetre a nőhöz mentőt hívtak a polgárőrök és értesítették a Szegedi Rendőrkapitányságot is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.