Kultúra

Már várják az alkotócsoportokat a THEALTER fesztiválra

Már várják az alkotócsoportokat a THEALTER fesztiválra

2019. december 16., hétfő
Már várják az alkotócsoportokat a THEALTER fesztiválra

A szegedi THEALTER nemzetközi színházi fesztivált szervező MASZK Egyesület várja hazai és határon túli magyar, elsősorban - de nem kizárólag - független színházi társulatok, alkotócsoportok, alkotók jelentkezését a 2020. július 31. - augusztus 8. között megrendezésre kerülő 30. THEALTER fesztiválra.

Jelentkezni kizárólag 2019. május 1.-2020. május 31. között bemutatott vagy bemutatandó produkcióval lehet. A jelentkezéseket 2020. január 26. éjfélig várják a maszk.szeged@gmail.com címre a Jelentkezési lap kitöltésével és az abban jelzett anyagok és információk beküldésével. Az e-mail tárgyában kérik az adott társulat nevét és a produkció címét feltüntetni.

Egy társulat több produkcióval is jelentkezhet, ebben az esetben kérik, az egyes produkciók jelentkezési lapját és anyagait külön-külön e-mailben küldjék el. Hiányos jelentkezést sajnos nem tudnak figyelembe venni.

A válogatást a fesztivál munkatársai végzik, a jelentkezések elbírálása során az esztétikai és tartalmi kritériumok mellett a technikai és költségvetési szempontokat is figyelembe veszik.

A döntésről 2020. március 1-ig értesítik a jelentkezőket.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket a maszk.szeged@gmail.com címen várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.