Közélet

Lebontották a Centrum-gödör kerítését

Lebontották a Centrum-gödör kerítését

2019. december 5., csütörtök
Lebontották a Centrum-gödör kerítését

Eltűnt a Centrum-gödör graffitikkel díszített vaskerítése csütörtökön. Úgy tűnik, elkezdődhetett a beruházás az üresen tátongó telken.

Már évek óta zavaros találgatások folytak arról, mi lehet a helyszín sorsa. Legutóbb a Szegeder értesült arról, hogy társasház épülhet a Centrum-gödör parkolóként hasznosított területén. Ez is úgy derült ki, hogy egy ingatlanközvetítő

meghirdette

a Centrum Palace névvel illetett ingatlan tetőtéri lakásait. Az akkori tervek alapján a hatemeletes házban 136 lakást és irodát alakíthatnak ki, valamint mélygarázs is épülhet alatta. Várhatóan 2021 őszén költözhetnek be először az első lakók.

A gödör közel négy évtizeden át

tátongott üresen

a város szívében: az 1980-as években mélygarázst és a földszinten a Centrumhoz kapcsolódó áruházat képzeltek el, az emeleten pedig lakásokat. Ez anyagi okok miatt nem történt meg. A gödör közelében nemrégiben egy új ház építését fejezték be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.