/

Lázár: Az építésben partner vagyok, a romboláshoz nem tudok asszisztálni

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Semmi nem történik ma Hódmezővásárhelyen, és a városházán lévő balliberális többségnek elképzelése sincs, hogy mi történjen – jelentette ki Lázár János szerdán a Rádió 7-ben. Az országgyűlési képviselő szerint uszítással és valami elleni kampányolással ugyan lehet választást nyerni, azonban élni a lehetőséggel már sokkal nehezebb – áll a Promenád.hu összefoglalójában.

Évértékelő interjút adott a Rádió 7 Közös Nevező című műsorában Lázár János, akit a hódmezővásárhelyi, makói és mezőhegyesi történésekről is kérdeztek. A lap  a vásárhelyi ügyekről számolt be.

– Hódmezővásárhelyen október 13-án a nemzeti oldal elveszítette a választást. A városban 2017 novembere óta egy kétéves küzdelem zárult le négy választással, ami nekünk két győzelmet és két vereséget hozott – elevenítette fel az országgyűlési képviselő. Hozzátette, a településen új időszámítás kezdődött, egy 30 éves város-újjáépítő korszak ért véget, és akik a három évtizedes munkában részt vettek, büszkén, emelt fővel járhatnak.

A politikus elmondta, a vásárhelyiek hoztak egy döntést, amit tudomásul kell venni. Most már az következik, hogy az új városvezetés és képviselő-testület megvalósítsa az ígéreteit, és bizonyítsa be, hogy méltó a település ügyeinek intézésére.

Lázár János ehhez jó munkát kívánt, ugyanakkor megjegyezte: semmi nem történik a városban, és akik ma többségben vannak a városházán, azok legtöbbjének elképzelése sincs a továbbiakról.

– Ezzel párhuzamosan azonban tudomásul vettem, hogy az általam képviselt munkára itt nincs szükség. Mivel én az építésben, innovációban vagyok partner, a romboláshoz nem tudok asszisztálni, ezért bőven van feladatom azokon a településeken, amik rosszabb helyzetben vannak, mint Vásárhely – jelentette ki az országgyűlési képviselő.

– A város továbbra is megosztott, és akinek nem a polgármesterrel azonos a véleménye, az támadásnak, vegzálásnak van kitéve. Ez a balliberális demokrácia, amiben továbbra is a másként gondolkodó emberek a gyűlölet, gonoszság céltáblái. De ezt választotta a város, és amíg csak ez történik, addig a többi település le fogja körözni, mert uszítással lehet választást nyerni, de a lehetőséggel élni már sokkal nehezebb – vázolta a politikus.

További részletek ITT olvashatók.

 

Előző sztori

A sok ajándék kielégíthetetlen mohóságot okozhat a gyermekben

Következő sztori

Gázmérgezést kapott két ember Csongrádon

Legutóbbi hasonló cikkek