Közélet

Lázár: Az építésben partner vagyok, a romboláshoz nem tudok asszisztálni

Lázár: Az építésben partner vagyok, a romboláshoz nem tudok asszisztálni

2019. december 19., csütörtök
Lázár: Az építésben partner vagyok, a romboláshoz nem tudok asszisztálni

Semmi nem történik ma Hódmezővásárhelyen, és a városházán lévő balliberális többségnek elképzelése sincs, hogy mi történjen – jelentette ki Lázár János szerdán a Rádió 7-ben. Az országgyűlési képviselő szerint uszítással és valami elleni kampányolással ugyan lehet választást nyerni, azonban élni a lehetőséggel már sokkal nehezebb - áll a Promenád.hu összefoglalójában.

Évértékelő interjút adott a Rádió 7 Közös Nevező című műsorában Lázár János, akit a hódmezővásárhelyi, makói és mezőhegyesi történésekről is kérdeztek. A lap a vásárhelyi ügyekről számolt be. – Hódmezővásárhelyen október 13-án a nemzeti oldal elveszítette a választást. A városban 2017 novembere óta egy kétéves küzdelem zárult le négy választással, ami nekünk két győzelmet és két vereséget hozott – elevenítette fel az országgyűlési képviselő. Hozzátette, a településen új időszámítás kezdődött, egy 30 éves város-újjáépítő korszak ért véget, és akik a három évtizedes munkában részt vettek, büszkén, emelt fővel járhatnak.

A politikus elmondta, a vásárhelyiek hoztak egy döntést, amit tudomásul kell venni. Most már az következik, hogy az új városvezetés és képviselő-testület megvalósítsa az ígéreteit, és bizonyítsa be, hogy méltó a település ügyeinek intézésére.

Lázár János ehhez jó munkát kívánt, ugyanakkor megjegyezte: semmi nem történik a városban, és akik ma többségben vannak a városházán, azok legtöbbjének elképzelése sincs a továbbiakról. – Ezzel párhuzamosan azonban tudomásul vettem, hogy az általam képviselt munkára itt nincs szükség. Mivel én az építésben, innovációban vagyok partner, a romboláshoz nem tudok asszisztálni, ezért bőven van feladatom azokon a településeken, amik rosszabb helyzetben vannak, mint Vásárhely – jelentette ki az országgyűlési képviselő. – A város továbbra is megosztott, és akinek nem a polgármesterrel azonos a véleménye, az támadásnak, vegzálásnak van kitéve. Ez a balliberális demokrácia, amiben továbbra is a másként gondolkodó emberek a gyűlölet, gonoszság céltáblái. De ezt választotta a város, és amíg csak ez történik, addig a többi település le fogja körözni, mert uszítással lehet választást nyerni, de a lehetőséggel élni már sokkal nehezebb – vázolta a politikus. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.