Hírzóna

Alvó utast fosztottak ki a szegedi vonaton

Alvó utast fosztottak ki a szegedi vonaton

2019. december 2., hétfő
Alvó utast fosztottak ki a szegedi vonaton

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy vonaton alvó utastól vett el százezer forintot. Kifosztás miatt indult ellene eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 23 éves elkövető július 28-án 15 óra körül szállt fel a Szegedre tartó vonatra. Az egyik vagonon sétált keresztül, amikor felfigyelt az alvó sértettre. Beült mellé a fülkébe, majd átkutatta a vállán lévő táskát, amiből kivett százezer forint készpénzt. A férfi eközben felébredt, de a gyanúsított elterelte a figyelmét és kiszaladt a kabinból. A sértett utánaeredt, de csak a szerelvény végén érte utol, ahol a pénz egy részét visszakapta. Ezt követően értesítette a rendőrséget, majd utastársával a végállomásig visszatartották az elkövetőt. A kiérkező rendőrök a férfit igazoltatták, majd előállították. Ellene kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, akinek letartóztatását az illetékes bíróság elrendelte. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.