Sport

A Barca vezetőedzője lehet Juan Carlos Pastor?

A Barca vezetőedzője lehet Juan Carlos Pastor?

2019. december 21., szombat
A Barca vezetőedzője lehet Juan Carlos Pastor?

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának trénere, Juan Carlos Pastor válthatja Xavi Pascualt a Barcelona kispadján, 2020 nyarán – írja az észak-macedón g-sport.mk-ra hivatkozva a hetmeteres.com.

Az észak-macedón honlap megemlíti, a legfrissebb értesülés szerint Juan Carlos Pastor neve merült fel a következő idénytől Pascual helyére. Pastor magával vinné segítőjét, Marko Krivokapicsot, míg állítólag a MOL-Pick Szeged kispadján a jelenlegi csapatkapitány, Jonas Källman a lehetséges utódjelölt, akinek 2020 nyarán jár le szerződése a klubbal. A Pastor, Krivokapics párost 2021. június 30-ig szóló szerződés köti Szegedhez.

Ezek az információk nem hivatalosak, de várhatóan további részletek hamarosan kiderülnek, vagy megerősítést nyernek – zárul a g-sport.mk cikke.

Juan Carlos Pastort néhány héttel korábban a szlovén szövetségi kapitányi poszttal is hírbe hozták, de az végül alaptalannak bizonyult, hiszen a korábbi veszprémi trénerre, Ljubomir Vranjesre esett a választás. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.