A Barca vezetőedzője lehet Juan Carlos Pastor?

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: Faragó Imre

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának trénere, Juan Carlos Pastor válthatja Xavi Pascualt a Barcelona kispadján, 2020 nyarán – írja az észak-macedón g-sport.mk-ra hivatkozva a hetmeteres.com.

Az észak-macedón honlap megemlíti, a legfrissebb értesülés szerint Juan Carlos Pastor neve merült fel a következő idénytől Pascual helyére. Pastor magával vinné segítőjét, Marko Krivokapicsot, míg állítólag a MOL-Pick Szeged kispadján a jelenlegi csapatkapitány, Jonas Källman a lehetséges utódjelölt, akinek 2020 nyarán jár le szerződése a klubbal. A Pastor, Krivokapics párost 2021. június 30-ig szóló szerződés köti Szegedhez.

Ezek az információk nem hivatalosak, de várhatóan további részletek hamarosan kiderülnek, vagy megerősítést nyernek – zárul a g-sport.mk cikke.

Juan Carlos Pastort néhány héttel korábban a szlovén szövetségi kapitányi poszttal is hírbe hozták, de az végül alaptalannak bizonyult, hiszen a korábbi veszprémi trénerre, Ljubomir Vranjesre esett a választás.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Baleseteket imitálnak az SZTE Junior Akadémiáján

Következő sztori

Évet értékeltek a makói vállalkozók