Közélet

300 család kapott szeretetcsomagot a Centerkében

300 család kapott szeretetcsomagot a Centerkében

2019. december 18., szerda
300 család kapott szeretetcsomagot a Centerkében

Nagy volt az érdeklődés kedden délelőtt az élelmiszer adományokért Szegeden. Hosszú sorokban érkeztek a nagycsaládosok, kisgyermekesek, idősek és egyedülállók, hogy átvehessék a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes csapata által szaloncukorból, táblás csokoládéból, tésztából, cukorból, lisztből, rizsből, lekvárból, kekszekből, friss almából álló szeretetcsomagját. A bőséges adományt lelkes önkéntesek segítettek kiosztani a Centerke Adományozó Központban.

Évente tízezernél több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Nem csak szegedieket, az ország számos pontjára eljutnak a segítő adományok. Rácz Anett alapítványi elnök fontosnak tartja, hogy másokat is segítésre buzdítsanak. Kiemelte, hogy a

www.centerke.hu

adománycsomagok csak csepp a tengerben. Segítségnyújtásra kérik a tehetősebbeket, hiszen ha mindenkinek nem is tudnak segíteni, de mindenki tud valakinek segíteni. A Centerke Adományozó Központ is a közös problémamegoldásról szól, a közösség segítő és összefogó ereje teszi a jótékony működést naggyá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.