Közélet

101 kisgyermeket köszöntöttek Makón

101 kisgyermeket köszöntöttek Makón

2019. december 17., kedd
101 kisgyermeket köszöntöttek Makón

Az idei esztendő második felében született kisbabákat és szüleiket látták vendégül hétfőn a makói sportcsarnokban - számolt be a Rádió 7.

Farkas Éva Erzsébet polgármester a köszöntőjében elmondta: 45 fiú és 56 lány, vagyis 101 csecsemő született ebben az időszakban a városban. A 2019-es esztendőben összesen 179 aprósággal gyarapodott Makó lakossága. A városvezető hozzátette: a kezdetekben 40-40 ezer forinttal segítették s kisgyermekes családokat, az összeget pedig 2014-ben 100 ezerre emelték. A jövő költségvetés terhére már 150-150 ezer forintos bébikötvényt ad a makói önkormányzat. A hétfői ünnepségen elsőként a Bartók iskola kórusa énekelt karácsonyi dalokat. Ezt követően Farkas Éva Erzsébet polgármester, valamint az önkormányzati képviselők megajándékozták a jelenlévő babákat. A kislányok rózsaszín, a fiúcskák pedig kék színű lufit is kaptak. Az esemény végén étellel és itallal is kínálták a családokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.