Szeged-Vasas: nézőcsúcs lehet a Szent Gellért Fórumban

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A meccs előtt még lehet jegyet vásárolni a Szent Gellért Fórum pénztáraiban.

A Békéscsaba elleni derbire 5 ezren váltottak jegyet, de alighanem az őszi bajnoki meccsek közül a ma este 7 órakor kezdődő Vasas mérkőzés hozza lázba leginkább a szurkolókat. Nem véletlen, a szegediek és angyalföldiek összecsapásának immár 30 éve komoly múltja van. Az 1989-es botrányos körülmények között véget érő osztályzó a mai napig tüske a szegediek szemében.

Ez mai mérkőzés jegyeladásain is meglátszik, a klubtól kapott információk szerint ma délig több  mint 4000 jegyet már eladtak a mérkőzésre, de aki még nem vette meg a belépőjét még megteheti. A Szent Gellért Fórum pénztárai már nyitva vannak, a jegyvásárláshoz személyi igazolvány vagy klubkártya szükséges.

A csapat népszerűségét mutatja, hogy a szegedi élsportolók is a lelátón biztatják majd a labdarúgókat. Bánhidi Bence már a Békéscsaba ellen is ott volt a lelátón, de a mai meccset sem hagyja ki.

https://www.youtube.com/watch?v=ZIL7eibbHPg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0MvoUsy4u0fUpB_FfumNEJMiQfUCMwf8IWVA9Q5qSG09Pix6wCfr6fKo4

Nem ő lesz az egyetlen kézilabdázó a lelátón. Vadkerti Attila is a helyszínen szurkol, a csapatnak küldött videóját nézve árgus szemekkel figyeli majd a helyes labdakezelés technikáját- nem kézzel, lábbal.

A sportolók csapatát egy világbajnok is erősíti a lelátón, a kajakozó Birkás Balázs is ott lesz a Fórumban.

A “B-közép” is készül a mérkőzésre. A szurkolócsoport délután fél 5-kor gyülekezik a Rókusi körúton a Tésztaháznál, ahonnan 6 órakor együtt vonulnak a stadionba.

A Szeged-Csanád GA-Vasas mérkőzés 19 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban.

Előző sztori

Ezúttal a nagypostánál kapták lencsevégre a közismert hajléktalant

Következő sztori

Ez a szegedi fa vajon mit követett el, hogy ki kellett vágni?