Sport

Szeged-Csanád GA: jön az utolsó hazai bajnoki az MTK ellen

Szeged-Csanád GA: jön az utolsó hazai bajnoki az MTK ellen

2019. november 22., péntek
Szeged-Csanád GA: jön az utolsó hazai bajnoki az MTK ellen

Háromnaponta lépnek pályára a szezon végéig a szegedi labdarúgók.

A másodosztályú bajnokságban és a Magyar Kupában 15 nap alatt 5 mérkőzést játszanak majd aSzeged-Csanád GA labdarúgói. Az erőltetett menet vasárnap az MTK ellen kezdődik, majd szerdán a Soroksár, szombaton a Vác vendégei lesznek a szegediek, majd jön a várva várt kupacsata a MOL-Fehérvár ellen és a sort - egyben a bajnoki szezont is - Soroksáron zárják majd. A szakmai stáb dolgát nehezíti, hogy többen kisebb-nagyobb sérüléssel küzdenek, és egyelőre nem lehet tudni, hogy kik azok, akikre számíthatnak. Joao Janeiro a csapat hivatalos oldalának adott videóinterjújában elmondta, hogy a megterhelő sorozatban a legfontosabb feladatuk a regeneráció és a játékosok egészségének megőrzése lesz. A kéthetes bajnoki szünetben a csapatot fizikálisan, mentálisan és taktikailag is felkészítették az előttük álló feladatokra. Az MTK elleni mérkőzés vasárnap 17 órától kezdődik a Szent Gellért Fórumban.

Nyereményjáték!

Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia–MTK Budapest NB II-es labdarúgó-mérkőzésre! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.