Összegyűlt az első millió a gyermekklinika javára

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már több mint egymillió forint gyűlt össze a REÖK Kézműves Cukrászda jótékonysági kezdeményezésén, melynek célja a SZTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek Egészségügyi Központ megsegítése.

Az államalapítás ünnepén indított jótékonysági akció karácsonyig tart, lényege, hogy az erre a célra megkomponált “Szeretetsüti” (málnás – csokoládés mousse, Szó Gellért háromszoros Ország Tortája győztes mestercukrász receptje alapján) eladásaiból származó bevétel száz százalékát a klinika alapítványa számára ajánlják fel. A cukrászdának egyébként ez a legnépszerűbb terméke.

A gyűjtésben a szervezők elérték az egymillió forintos álomhatárt, az összeget pedig sajtótájékoztató keretében átadták át.

Mannah Reda és Rádai Edina, a cukrászda tulajdonosai kifejtették, személyes kötődés is motiválta őket az akció elkezdéséhez, szívügyük a gyermekek gyógyulásának támogatása, személy szerint a családjuk is nagyon sokat köszönhet a Gyermekklinikát képviselő Dr. Katona Márta gyermekkardiológusnak.

Az alapítványnak nem az első, a gyermekklinikát támogató kezdeményezése, ugyanis a korábbi időszakban már nyolcvan millió forinttal támogatta az intézményt.

Előző sztori

Jótékonysági koncertet rendeznek Vásárhelyen

Következő sztori

Betiltották a tapsolást Oxfordban, mert sértő!

Legutóbbi hasonló cikkek