Közélet

Összegyűlt az első millió a gyermekklinika javára

Összegyűlt az első millió a gyermekklinika javára

2019. november 7., csütörtök
Összegyűlt az első millió a gyermekklinika javára

Már több mint egymillió forint gyűlt össze a REÖK Kézműves Cukrászda jótékonysági kezdeményezésén, melynek célja a SZTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek Egészségügyi Központ megsegítése.

Az államalapítás ünnepén indított

jótékonysági akció

karácsonyig tart, lényege, hogy az erre a célra megkomponált "Szeretetsüti" (málnás - csokoládés mousse, Szó Gellért háromszoros Ország Tortája győztes mestercukrász receptje alapján) eladásaiból származó bevétel száz százalékát a klinika alapítványa számára ajánlják fel. A cukrászdának egyébként ez a legnépszerűbb terméke.

A gyűjtésben a szervezők elérték az egymillió forintos álomhatárt, az összeget pedig sajtótájékoztató keretében átadták át.

Mannah Reda és Rádai Edina, a cukrászda tulajdonosai kifejtették, személyes kötődés is motiválta őket az akció elkezdéséhez, szívügyük a gyermekek gyógyulásának támogatása, személy szerint a családjuk is nagyon sokat köszönhet a Gyermekklinikát képviselő Dr. Katona Márta gyermekkardiológusnak. Az alapítványnak nem az első, a gyermekklinikát támogató kezdeményezése, ugyanis a korábbi időszakban már nyolcvan millió forinttal támogatta az intézményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.