Közélet

Nyílt napot tartott a szegedi rendészeti szakgimnázium

Nyílt napot tartott a szegedi rendészeti szakgimnázium

2019. november 29., péntek
Nyílt napot tartott a szegedi rendészeti szakgimnázium

Csaknem száz érdeklődő volt kíváncsi a rendőri hivatás rejtelmeire a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium nyílt napján. A program során számos szakterületi érdekességgel és a jelentkezéshez szükséges tudnivalókkal várták a fiatalokat.

Az érdeklődőket az iskolában oktató rendőrök tájékoztatták a felvételi eljárás menetéről és a követelményekről, de tájékozódhattak az oktatás körülményeiről is. Az iskola tanulói és a megye rendőrei több bemutatóval is készültek a látogatóknak, akik például bűnügyi technikusok előadásánvehettek részt és megnézhették az alaki szemle gyakorlatait. Az intézmény lőterén lehetőség adódott a rendőrség által használt lőfegyverek megtekintésére, de a tanulók az akadálypálya teljesítését is bemutatták az érdeklődőknek. A pályaválasztás előtt álló fiatalok a jelentkezéshez szükséges információkat

az iskola honlapján

találják meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.