Közélet

Nagyobb balesettől tartanak a Kecskeméti utcában lakók

Nagyobb balesettől tartanak a Kecskeméti utcában lakók

2019. november 19., kedd
Nagyobb balesettől tartanak a Kecskeméti utcában lakók

Tegnap egy parkoló autónak ütközött, majd felborult egy autó a Kecskeméti utcában. Az ott lakók szerint nagyobb baj is történhet.

"Hatalmas csattanás volt és amikor kinéztem, láttam, hogy ez nem egy apró koccanás volt."-mesélte lapunknak Zsolt,

aki a tegnap esti, Kecskeméti utcai baleset helyszínénél lakik

. Olvasónk azért írt nekünk, mert szerinte az utca az elejétől a végéig balesetveszélyes. "Mivel az utca végig belátható és nyílegyenes, odalépnek az autósok. Csakhogy a keresztező utcákból érkezőknek többnyire ki kell gurulniuk, hogy a házaktól vagy a növénytől lássanak valamit. Ez a kettő meg nem fér össze."- írja. Az utcában történt balesetekről írtunk már mi is többször írtunk (

itt

és

itt

). Akkor kiderült, hogy a 30-as övezetben nagyon kevesen veszik komolyan a sebességkorlátozást és legtöbbször ez vezet a balesethez. Az előző év végén a Csuka utca kereszteződését veszélyes övezetté is nyilvánították, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy sárga útburkolati jelet festettek fel a kereszteződésben.

"Nem mondom, hogy annyit ért, mint halottnak a csók, mert valóban kevesebb lett a baleset, de éppen a mostani eset mutatja, hogy az utca még mindig veszélyes."-állítja olvasónk. Hozzátette, hogy több megoldás is kínálná magát, ami lassítaná a száguldozókat-ötlete szerint a fekvőrendőr, vagy a terelősziget lehet a leghatékonyabb. "Tegnap már majdnem nagyobb baj történt. Nem kellene megvárni, amíg súlyos, esetleg halálos baleset történik az utcában."-zárta levelét Zsolt.

Ezzel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek, válaszukkal frissítjük a cikket. (fotók: olvasói képek)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.