Hírzóna

Kétszer lopta meg munkaadóját egy férfi Szegeden

Kétszer lopta meg munkaadóját egy férfi Szegeden

2019. november 17., vasárnap
Kétszer lopta meg munkaadóját egy férfi Szegeden

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves férfit, aki szerszámgépeket tulajdonított el egy építkezésről a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető először október végén ment be a munkahelyén lévő szerszámtárolóba, ahonnan egy körfűrészt, valamint egy fúrógépet tulajdonított el. Pár nappal később visszament a zárt tárolóhoz, feltépte az ajtaját és elvitt egy sarokcsiszolót is. Munkaadója miután észlelte a lopásokat bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a cselekmények elkövetését, elmondta azt is, hogy a szerszámgépeket eladta. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a nyomozók őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.