Közélet

Fél év csúszásban a Cédrus Liget: Nézze meg drónfelvételen az építkezést!

Fél év csúszásban a Cédrus Liget: Nézze meg drónfelvételen az építkezést!

2019. november 20., szerda
Fél év csúszásban a Cédrus Liget: Nézze meg drónfelvételen az építkezést!

Fél év csúszással, 2020 év végén adják majd át a Cédrus Ligetet, a hatszáz lakásos társasházat, vagy inkább fogalmazzunk úgy, egy mini várost 1100 férőhelyes teremgarázzsal és különböző szolgáltató egységekkel. A lakások fele és az üzlethelyiségeknek pedig már a 90 százaléka elkelt. Nézze meg, hogy áll most az építkezés!

A Cédrus Ligetben az átlagos lakásméret 70-80 négyzetméter, a legnagyobb és egyben legkülönlegesebb lakás egy 500 négyzetméteres penthouse, amelyhez nem kisebb, mint 600 négyzetméteres terasz tartozik.

Akik már az építkezés megkezdésekor, két éve, az első adandó alkalomkor vásároltak, 400 ezer forintos négyzetméterenkénti áron juthattak hozzá a lakásokhoz, jelenleg 550 ezer forintért kínálják, és 2020 végére pedig már 650-700 ezer forintot is elérheti az ingatlanok négyzetméterenkénti vételára. A Cédrus Ligetben a fűtést teljes mértékben geotermikus energiával oldják meg, így a lakópark széndioxid-kibocsátása gyakorlatilag nulla lesz. Mindössze két gázkazánt létesítenek, azokat is csak azért, hogy a nyári hónapokban a melegvizet elő tudják állítani. A hűtésről központi klíma gondoskodik minden lakásban, ennek az is az előnye, hogy a kültéri egységek nem fogják a homlokzatot csúfítani. A gigalakópark közlekedésre gyakorolt várható hatásairól

ebben a cikkben

írtunk részletesen. (Kiemelt képünk forrása:

Kaszás Imre/Facebook

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.