/

Eltűnt egy 18 éves makói lány

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli lány megtalálásában.

A Makói Rendőrkapitányság  körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 18 éves Szabó Laura eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány  november 11-én reggel makói tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szabó Laura 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja világosbarna, vállig érő, szeme barna. Eltűnésekor rózsaszín, hosszú télikabátot, rózsaszín kötött sapkát, farmernadrágot, és fekete bokacsizmát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6901 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62/562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

 

Előző sztori

Elhagyná Szegedet a városban élő fiatalok fele öt éven belül

Következő sztori

Trócsányi: Megkezdődik az Európai Unió jövőjéről szóló vita

Legutóbbi hasonló cikkek