Eldőlt: ők kapták idén a Csongrád megyei Prima-díjakat

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Átvehették jogos tulajdonosaik a 2019. évi Csongrád megyei Prima-díjakat, és átadták az év megyei vállalkozóinak járó elismeréseket is. A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének díjátadóján köszöntötték az országos Év Vállalkozója Díjra felterjesztett cégek vezetőit is.

Gálaműsor keretében szombaton este átadták a 2019. évi Csongrád megyei Prima-díjakat. Magyar sport kategóriában az Európa-bajnoki bronzérmes Nagy Péter, magyar irodalom kategóriában Harangi Géza hódmezővásárhelyi kortárs író, költő lett a díjazott, míg a magyar oktatás és köznevelés kategóriában a beteg gyerekeket gyógyító Új Világ Alapítvány elnöke, Gulicska Irén vehette át a díjhoz járó egymillió forintot.

A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezésében 14. alkalommal megrendezett díjátadó előtt megemlékeztek a szövetség idén elhunyt volt elnökéről, Szakács Józsefről és a díj megalapítójáról, Demján Sándorról, aki tavaly halt meg.

Az est során köszöntötték az országos Év Vállalkozója Díjra felterjesztett cégek vezetőit is, akik majd december 6-án Budapesten vehetik át az elismerést. Ők hárman: Tánczos László, a Tácnci Kft. ügyvezetője; Tóth Viktor, az Agrilusz Kft. cégvezetője és Rácz János géplakatos mester.

A díjátadó során az év megyei vállalkozóinak kilétre is fény derült. Összesen hat díjazottat szólítottak a színpadra: ifj. Gyimesi Lászlót, a Mystic Nails Hungary Bt. tulajdonosát; Vörös Ferencet, a Genév Solar Kft. ügyvezetőjét; Pengő Ferencet, a Genév Kft. logisztikai vezetőjét; Ábrahám Tibort, a TimBau BEST Kft. ügyvezetőjét; Konczos Pált, a Horizont Kft. ügyvezetőjét és Szilágyi Antal esztergályos kisiparost.

A gálaműsor során közreműködött Magyar Róbert operaénekes, az üllési Fonó Néptáncegyüttes, Tabatabai Nejad Flóra, valamint Ancsányi Ivett. Az est házigazdája Pócsikné Hoffman Andrea, a Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének társelnöke volt.

Előző sztori

A munkavállalási szabályokról tájékoztatja a diákokat a megyei kormányhivatal

Következő sztori

Szegedi hallgató is versenyben van a nagy egyetemi fotószemlén

Legutóbbi hasonló cikkek