Közélet

Eldőlt: ők kapták idén a Csongrád megyei Prima-díjakat

Eldőlt: ők kapták idén a Csongrád megyei Prima-díjakat

2019. november 19., kedd
Eldőlt: ők kapták idén a Csongrád megyei Prima-díjakat

Átvehették jogos tulajdonosaik a 2019. évi Csongrád megyei Prima-díjakat, és átadták azév megyei vállalkozóinak járó elismeréseket is. A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének díjátadóján köszöntötték az országos Év Vállalkozója Díjra felterjesztett cégek vezetőit is.

Gálaműsor keretében szombaton este átadták a 2019. évi Csongrád megyei Prima-díjakat. Magyar sport kategóriában az Európa-bajnoki bronzérmes Nagy Péter, magyar irodalom kategóriában Harangi Gézahódmezővásárhelyi kortárs író, költő lett a díjazott, míg a magyar oktatás és köznevelés kategóriában a beteg gyerekeket gyógyítóÚj Világ Alapítvány elnöke, Gulicska Irén vehette át a díjhoz járó egymillió forintot. A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezésében 14. alkalommal megrendezett díjátadó előtt megemlékeztek a szövetség idén elhunyt volt elnökéről, Szakács Józsefről és a díj megalapítójáról, Demján Sándorról, aki tavaly halt meg.

Az est során köszöntötték az országos Év Vállalkozója Díjra felterjesztett cégek vezetőit is, akik majd december 6-án Budapesten vehetik át az elismerést. Ők hárman:Tánczos László, a Tácnci Kft. ügyvezetője; Tóth Viktor, az Agrilusz Kft. cégvezetője ésRácz János géplakatos mester. A díjátadó során az év megyei vállalkozóinak kilétre is fény derült. Összesen hat díjazottat szólítottak a színpadra:ifj. Gyimesi Lászlót, a Mystic Nails Hungary Bt. tulajdonosát; Vörös Ferencet, a Genév Solar Kft. ügyvezetőjét; Pengő Ferencet, a Genév Kft. logisztikai vezetőjét; Ábrahám Tibort, a TimBau BEST Kft. ügyvezetőjét; Konczos Pált, a Horizont Kft. ügyvezetőjét és Szilágyi Antal esztergályos kisiparost. A gálaműsor során közreműködött Magyar Róbert operaénekes, az üllési Fonó Néptáncegyüttes, Tabatabai Nejad Flóra, valamint Ancsányi Ivett. Az est házigazdája Pócsikné Hoffman Andrea, a Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének társelnöke volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.