Hírzóna

Csak jönnek és jönnek a bevándorlók...

Csak jönnek és jönnek a bevándorlók...

2019. november 18., hétfő
Csak jönnek és jönnek a bevándorlók...

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A járőrök november 17-én 15 órakor Tiszasziget területén egy-, majd három óra múlva a röszkei autópálya-határátkelőhelyen egy kamion rakterében három-, Röszke külterületén további kettő-, végül 20 óra 10 perckor szintén a röszkei autópálya-határátkelőhely területén további két határsértőt tartóztattak fel. Ellenőrzésük során a férfiak közül öten afgán, hárman szíriai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei később, november 17-én 22 óra 40 perckor négy határsértőt tartóztattak fel Röszke külterületén. Ellenőrzésük során a férfiak szíriai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.