Meteor

Átmenetileg szünetel a csapadék

Átmenetileg szünetel a csapadék

2019. november 5., kedd
Átmenetileg szünetel a csapadék

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint éjszaka a felhő- és csapadékzóna kelet felé halad, mögötte nyugat felől egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet, hajnalban az Alpokalján és a Kisalföldön ködfoltok is képződhetnek.

Szerdán a Tiszántúlon is fokozatosan megszűnik a csapadék, napközben az ország nagyobb részén a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Késő délutántól délnyugat felől ismét erős felhősödés kezdődik, és az esti órákban a Dunántúlon egyre többfelé ered el az eső. Az éjszaka második felében a szél északnyugatira fordul, és fokozatosan mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 14 fok között alakul, nyugaton lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 12 és 18 fok között várható.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=BvRxYE4ggfA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.