Sport

A naptári év legfontosabb meccse vár a pólócsapatra

A naptári év legfontosabb meccse vár a pólócsapatra

2019. november 5., kedd
A naptári év legfontosabb meccse vár a pólócsapatra

A hatodik helyen álló Szegedi Férfi Vízilabdacsapat szerdán a sereghajtó Tatabánya vendége lesz az OB I. A csoportjában. Szabó Zoltán vezetőedző szerint a bennmaradásért folytatott harcban kiemelt jelentőségű a soron következő mérkőzés.

Egy hónapnyi szünetet követően folytatódik a férfi vízilabda OB I. pontvadászata, méghozzá a Szegedi FVCS számára egy vérbeli rangadóval, hiszen Szabó Zoltán együttese az utolsó helyen szerénykedő Tatabányához utazik szerdán. - Talán a naptári év legfontosabb mérkőzése lesz a Tatabánya elleni idegenbeli rangadó. Nemcsak azért, mert egy újabb győzelmet szerezhetünk, hanem mert egy közvetlen riválisunk ellen tehetjük meg ezt. A bennmaradásért folytatott harcban kiemelt jelentősége lesz ennek a találkozónak – mondta megkeresésünkre Szabó Zoltán, a Szegedi FVCS vezetőedzője. Hozzátette, mivel a Tatabánya nulla pontos, nekik élet-halál mérkőzés lesz a szerdai. Ebből kifolyólag küzdelmes, brusztolós összecsapásra számít. A találkozó 17 órakor kezdődik.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.