Hírzóna

Változik a vonatközlekedés rendje október 23-án

Változik a vonatközlekedés rendje október 23-án

2019. október 21., hétfő
Változik a vonatközlekedés rendje október 23-án

Az ünnepnaphoz igazodik a vonatközlekedés rendje: október 22-én a munkanapi, 23-án az ünnepnapi, 24-én a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok - közölte a MÁV.

Apénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és helyjegyeket

elővételben

váltsák meg. Gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg az utasok a vonatjegyeiket a vasúttársaság

internetes jegyvásárlási rendszerében

,vagy az

okostelefonokon elérhető

MÁV applikációban

. Az online vagy mobilalkalmazással megvett

e-vonatjegyek

a pénztári árhoz képest 10 százalékkal olcsóbbak.Az automatáknál vásárlók 5 százalékos kedvezményt kapnak, míg a menetrendi keresőben @ jellel jelölt, csúcsidőn kívüli vonatokra legalább100 kilométer távolságraváltott e-vonatjegyekre 20 százalékos engedmény jár. A 26 éven aluli – diákigazolvánnyal nem rendelkező – fiatalok október 22-én 10 órától október 23-án éjfélig tartó időszakban igénybe vehetik a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet. A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok stb. is élhetnek a szokásos kedvezményekkel.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.