Közélet

Több tucat szegedi háztartás maradt fűtés és melegvíz nélkül

Több tucat szegedi háztartás maradt fűtés és melegvíz nélkül

2019. október 16., szerda
Több tucat szegedi háztartás maradt fűtés és melegvíz nélkül

Gázszivárgás miatt fűtés és melegvíz nélkül maradt több tucat szegedi háztartás október 15-én, kedden délutántól. A szolgáltatáskimaradás egészen október 16-én, szerdán a hajnali órákig tartott.

"A gázszolgáltató csővezetékén történő gázszivárgás miatt társaságunk a Csongrádi sgt. -Lomnici u.- József A. sgt.- Agyagos u. - Temető utca által határolt területeken leállított a fűtés és melegvíz szolgáltatást a szivárgás megszüntetéséig" - ezt a Szegedi Távfűtő Kft. közölte kedden délután.

A szolgáltatáskimaradás elhárítását nagy erőkkel kezdte meg a Szegedi Távfűtő Kft., amelynek szerdán a hajnali órákban sikerült orvosolnia a problémát. Szegedi Távfűtő Kft. egyébként október harmadikán

indított el a távfűtést

a megyeszékhelyen. A társaságnak a törvényi előírások értelmében szeptember 15-től következő év május 15-ig kell biztosítani a távfűtést, amikor a napi átlaghőmérséklet 10 Celsius-fok alá csökken, vagy két egymást követő napon 12 fok alatt alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.