Közélet

Elindult a fűtési szezon Szegeden is

Elindult a fűtési szezon Szegeden is

2019. október 3., csütörtök
Elindult a fűtési szezon Szegeden is

De még így is órákba telik, mire felmelegednek a helyiségek – írja a SZETÁV közleményében.

A szegedi távhőszolgáltató weboldalán közzétett közleményében azt írja, október 3-án a kora reggeli órákban elindították a távfűtést, azonban 15-20 óra kell hozzá, hogy a felhasználók helyiségei felmelegedjenek.

"A lakosok részéről – a szabályzószelepek megnyitásán kívül – semmilyen különleges beavatkozást nem igényel a fűtési szezon kezdete, azonban mivel ez egy speciális időszak, így előfordulhatnak hibák" – írják.

Ezeket pontos cím és telefonszám megadásával a SZETÁV-nak kell jelezni telefonon vagy e-mailben. A távhő szolgáltatás helyi szabályzás szerint működik: a SZETÁV-nak szeptember 15-től következő év május 15-ig kell biztosítani a távfűtést, amikor a napi átlaghőmérséklet 10 Celsius-fok alá csökken, vagy két egymást követő napon 12 fok alatt alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.