Hírzóna

Tinik csórtak bringákat Vásárhelyen

Tinik csórtak bringákat Vásárhelyen

2019. október 21., hétfő
Tinik csórtak bringákat Vásárhelyen

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak három helybeli és egy mindszenti fiatalt, akik több kerékpárt tulajdonítottak el a megyei jogú városban. Lopás miatt kell felelniük - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A 15 és 16 éves gyanúsítottak október 12-én hajnalban Hódmezővásárhely belvárosából vittek el három mountain bike-ot és egy cruisert. Miközben egyikük eltávolította a lakatot a kétkerekűekről, a többiek figyelték, hogy jön-e valaki, végül eltolták a kerékpárokat a helyszínről. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A fiatalkorú gyanúsítottak négy kerékpár eltulajdonítását ismerték el. A rendőrök az egyik elkövető lakhelyén tartott kutatás során további tizennégy bicikli részeit foglalták le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.