Hírzóna

Pénzt, kottaállványt és motort is lopott egy vásárhelyi tolvaj

Pénzt, kottaállványt és motort is lopott egy vásárhelyi tolvaj

2019. október 23., szerda
Pénzt, kottaállványt és motort is lopott egy vásárhelyi tolvaj

A hódmezővásárhelyi rendőrök őrizetbe vették azt a helybeli férfit, aki többek között készpénzt, élelmiszert, illetőleg használati tárgyakat tulajdonított el városszerte. Kifosztás és lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 42 éves férfi július 4. és augusztus 22. között összesen öt sértett sérelmére követett el bűncselekményeket Hódmezővásárhelyen. Ez idő alatt egy kotta-, illetve egy mikrofontartó állványt, egy motorkerékpárt, egy pénztárcát, két doboz üdítőitalt, valamint 35 ezer forintnyi készpénzt zsákmányolt. A gyanúsított október 18-án egy alvó férfi arany nyakláncát tulajdonította el az azon lévő medállal együtt. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra. Ellene lopás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök Cs. Györgyöt őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.