Német Ferenc: Tisztázzák magukat a szegedi momentumosok!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint ismeretes, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke szerint ha Magyarország nem fogad be illegális bevándorlókat, akkor fizetnie kellene a befogadó országoknak. Német Ferenc külsős bizottsági tag, fideszes képviselőjelölt felszólította a Momentum helyi képviselőit, tisztázzák, egyetértenek-e pártjuk vezetőivel. Német egyúttal Botka Lászlót is felszólította, tisztázza, hogy továbbra is helyesli-e a kerítés lebontását.

– Botka László szivárványos koalíciója ismét a Magyarországot védő kerítést akarja lebontani és tovább akadályozza Szeged fejlődését – kezdte Német Ferenc külsős bizottsági tag, képviselőjelölt.

– Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a Karácsony Gergellyel közösen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, ha hazánk nem fogad be illegális bevándorlókat, akkor fizessen a befogadó országoknak. A Momentum képviselői Brüsszelben és Magyarországon továbbra is ezt képviselik. Mindezek fényében felszólítjuk Mihalik Edvint és Nagy Sándort, a Momentum helyi képviselőit, tisztázzák, egyetértenek-e pártjuk vezetőivel! Egyúttal felszólítjuk Botka Lászlót, nyilatkozzon, hogy valóban a kerítés lebontása és a migránsok betelepítése mellett foglal-e állást, mint ahogyan azt korábban a Reutersnek adott interjújában nyilatkozta – mondta Német.

Hangsúlyozta, felháborítónak tartja, hogy Botka László feltehetően a migránsok betelepítésén mesterkedik, miközben a Kárász utcai hajléktalanhelyzettel sem tud mit kezdeni és az azzal kapcsolatos kérdésekre nem hajlandó válaszolni, mint ahogyan a migránsok befogadásáról sem hajlandó egyértelműen beszélni.

– Nyilatkozzon Botka László a szegedieknek! Árulja el, egyetért-e a szivárványkoalíció kerítésbontó szándékaival! Nekünk Szeged az első, mi nem engedünk a szegediek biztonságából – jelentette ki a képviselőjelölt.

Előző sztori

Átlagosan 20 ezer forint nyugdíjprémiumot fizetnek novemberben

Következő sztori

A határrendész szakma népszerűsítéséért futottak a megyei rendőrök