Politika

Nemesi Pál: A harmadik híd része egy sikeres jövőképnek Szegeden

Nemesi Pál: A harmadik híd része egy sikeres jövőképnek Szegeden

2019. október 8., kedd
Nemesi Pál: A harmadik híd része egy sikeres jövőképnek Szegeden

“Minden adott a harmadik Tisza-híd megépítéséhez, már csak egy okos döntés kell október 13-án” – mondta Nemesi Pál a harmadik Tisza-híd kapcsán történt legutóbbi egyeztetésen, amelynek kedvéért Szegedre utazott Gyopáros Alpár, a Modern Városok Program kormánybiztosa és Bertáné Bényi Krisztina helyettes államtitkár is.

“Nem csupán hidat kell építenünk, hanem egy komplex jövőképet, amelynek része a gazdaságfejlesztés, az egyetemmel történő összefogás egy hatékonyabb egészségügyért, valamint a közlekedés fejlesztése is” - nyilatkozta Nemesi, aki szerint a harmadik Tisza-híd több évtizedre meghatározza a városfejlesztés útját. Gyopáros Alpár kiemelte: a Modern Városok Program akkor tud igazán sikeres lenni, ha igazi menedzser szemléletű, agilis polgármester vezeti az adott települést, akinek szívügye, hogy az adott projekt megvalósuljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.