Közélet

Nemesi: A szegedi nyugdíjasoknak joguk van a nyugodt, biztonságos élethez

Nemesi: A szegedi nyugdíjasoknak joguk van a nyugodt, biztonságos élethez

2019. október 1., kedd
Nemesi: A szegedi nyugdíjasoknak joguk van a nyugodt, biztonságos élethez

Közleményt adott ki az Idősek Világnapján Szeged független polgármesterjelöltje. Változtatás nélkül közöljük.

"Nemesi Pál: Sok szeretettel köszöntöm a szegedi nyugdíjasokat az Idősek Világnapján!

Minden tiszteletem azoké, akik egy életen át küzdöttek egy boldogabb jövőért, akik évtizedeken át azért dolgoztak, hogy nekünk, a gyermekeinknek és az unokáinknak jobb legyen. Sok szeretettel köszöntöm a szegedi nyugdíjasokat az Idősek Világnapján, egyben kijelentem, október 13. után minden tudásommal azon leszek, hogy egészségben, biztonságban tölthessék jól megérdemelt nyugdíjas éveiket!

Megőrizzük az időseink biztonságát! Ahogy hétfőn is kifejtettem: Szeged nem lesz migránsbetelepítési célpont! Sőt, a lakótelepeket - mind a lépcsőházakat, mind a közterületeket - profi kamerarendszerrel szereljük fel, tovább erősítve a biztonságot.

A szegedi nyugdíjasoknak joguk van a nyugodt, biztonságos élethez.

A szegedi idősek életét önkormányzati büdzséből finanszírozott gyógyszer-házhozszállítási és lakossági vészhívó rendszerrel tesszük könnyebbé, növeljük a vérvételi helyek számát, illetve meggátoljuk a háziorvosok elköltözését - támogatni fogjuk az eszközbeszerzésüket, elengedjük az iparűzési adójukat (évi 12 000 000 Ft felett is). Botka László törekvéseivel ellentétben nem adjuk el az I-es kórházat, sőt, időskori ellátóközponttá alakítjuk.

Apaként és nagyapaként tudom, hogy a legnagyobb ajándékot azzal adjuk a szegedi nyugdíjasoknak, hogy egyben tartjuk a családokat: dinamikus gazdaságfejlesztéssel itt tartjuk a gyermekeiket, unokáikat. Elérjük, hogy az utóbbiakat ne csak fényképről láthassák felnőni! Végezetül, köszönöm az életen át tartó munkájukat, köszönöm, hogy értünk, szegediekért és egy jobb szegedi jövőért dolgoztak évtizedeken át! Ígérem és garantálom, hogy megválasztásom esetén október 13. után minden erőmmel, tudásommal és kapcsolatrendszeremmel azon leszek, hogy jobbá, élhetőbbé tegyem a nyugdíjas éveiket!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.