Közélet

Módosul a buszmenetrend az őszi ünnepnapok idején

Módosul a buszmenetrend az őszi ünnepnapok idején

2019. október 21., hétfő
Módosul a buszmenetrend az őszi ünnepnapok idején

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

Október 23-án, a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben. Október 28. és 31. között a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. November 1-én, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok, míg 2-án, a szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerinti autóbusz-közlekedés lesz érvényben. Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz a hosszú hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét. November 4-én, hétfőn már a tanítási napokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok. A módosult menetrendről a Volánbusz honlapján tájékozódhatnak az utasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.