Hírzóna

Mindent lopott a makói tolvaj

Mindent lopott a makói tolvaj

2019. október 10., csütörtök
Mindent lopott a makói tolvaj

Több alkalommal tulajdonított el műszaki cikkeket és készpénzt egy 21 éves helybeli férfi Makón, eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019 augusztusában egy padon ülő nő táskáját vitte el egy óvatlan pillanatban a benne lévő készpénzzel, illetve mobiltelefonnal együtt. Ezt követően szeptember 25-én reggel a városban biciklizés közben odahajtott egy kerékpárral közlekedő sértett mellé, és a kosarából kivette az övtáskáját. Abban készpénz, mobiltelefon, illetve személyes iratok voltak. Pár nappal később betörte egy családi ház ablakát, bemászott, onnan laptopot, mobilt, illetve játékkonzolt vitt el a hozzá tartozó lemezekkel együtt. A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. A Makói Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.