Krimi

Meglepő fordulat: nem történt rablás a Béke utcában!

Meglepő fordulat: nem történt rablás a Béke utcában!

2019. október 19., szombat
Meglepő fordulat: nem történt rablás a Béke utcában!

Nem történt rablás péntek késő délután Szegeden. Hatóság félrevezetése miatt indul büntetőeljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre október 18-án 18 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit kiraboltak Szegeden, a Béke utcában. A rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás azonban megállapította, hogy a bejelentés teljesen valótlan. A feljelentő elismerte, hogy sérelmére nem követtek el rablást, ezért a büntetőeljárást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság megszünteti. A rendőrök az állítólagos sértettel szemben hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást.

Korábban írtuk:

Amint arról pénteken este beszámoltunk

, lövöldözést hallott néhány olvasónk Szeged belvárosában a Béke utcában. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a városból kifelé tartó autósokat ellenőrizték. Megkeresésünkre a rendőrség akkor úgy tájékoztatott, hogy rablás miatt indítottak büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.