Krimi

Rablás volt a Béke utcában - a rendőrség szerint nem volt lőfegyver

Rablás volt a Béke utcában - a rendőrség szerint nem volt lőfegyver

2019. október 18., péntek
Rablás volt a Béke utcában - a rendőrség szerint nem volt lőfegyver

A rendőrség már nagy erőkkel helyszínel a Béke utcában.

UPDATE:

Ellenőrzik a városból kifelé tartó autókat. UPDATE2: Az egyik parkoló autót vizsgálják a rendőrök a Béke utcában. UPDATE3: Nagyon komoly rendőri jelenlét van a városban. UPDATE4:A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rablás gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Pár perce kaptuk olvasónktól az alábbi videót. Elmondása szerint lövöldözés volt Szeged belvárosában, a rendőrség már nagy erőkkel helyszínel. Munkatársaink hamarosan megérkeznek a helyszínre. A rendőrséget kerestük az ügyben, frissítjük a cikket, amint válaszolnak.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a rendőrség a Béke utcában helyszínel, a környéket lezárták. A rendőrség egyelőre szóban nem erősítette meg a történteket, várjuk válaszukat az írásos megkeresésünkre.

UPDATE:

Másik olvasónk tájékoztatása szerint az Izabella hídon ellenőrzik a városból kifelé közlekedő autókat.

UPDATE2:

Eközben helyszíni tudósítónk beszámolója szerint a Béke utcában az egyik parkoló autót tüzetesen átvizsgálják a kivezényelt rendőrök.

UPDATE3:

Több olvasónk is jelezte, hogy nagyon komoly rendőri jelenlét van az egész városban.

UPDATE4:

"A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rablás gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján az elkövetés eszköze nem lőfegyver volt. A rendőrség helyszíni szemlét tart a Béke utcában." - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság válaszában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.