Krimi

Meggyanúsították a Szegeden elfogott fegyveres bankrablókat - videóval!

Meggyanúsították a Szegeden elfogott fegyveres bankrablókat - videóval!

2019. október 31., csütörtök
Meggyanúsították a Szegeden elfogott fegyveres bankrablókat - videóval!

Szegeden fogták el azt a két szerb férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több más rablás mellett kirabolták a kassai bankot is.

Jana Mésarová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség egy 22 és egy 37 éves szerb férfit gyanúsított meg rablással pár nappal ezelőtt. A szóvivő szerint az áprilisban történt kassai bankrablás során senki sem sérült meg, de az elkövetők fegyverrel fenyegették meg az alkalmazottat, aki végül 8 ezer eurót adott nekik. A biztonsági kamerák felvételeinek átvizsgálása során kiderült, hogy az elkövetők már napokkal korábban jártak a bankban, hogy felmérjék a terepet. A két férfi egy BMW-t használt, amelyen lopott rendszám volt - írja a

24.hu

a

parameter.sk-ra

hivatkozva.

Mivel a rablókat Magyarországon látták mozogni, ezért a szlovák rendőrség a magyar hatóságok segítségét kérte.

A Terrorelhárítási Központ egységei végül elfogták a két elkövetőt még júniusban.

A szlovák rendőrség szerint a páros több fegyveres rablást követett el többek közt Szlovákia, Magyarország és Szlovénia területén. Mivel a Nyitrai kerületben hasonló bankrablás történt, az elkövetők személyleírása pedig megegyezik az említett rablókéval, így az ottani rablást is sikerült felderíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.