Hírzóna

Kétmilliót raboltak egy mozgáskorlátozott anyától és fiától Nagytőkén

Kétmilliót raboltak egy mozgáskorlátozott anyától és fiától Nagytőkén

2019. október 9., szerda
Kétmilliót raboltak egy mozgáskorlátozott anyától és fiától Nagytőkén

A szentesi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két férfival szemben, akik egy nagytőkei mozgáskorlátozott idős asszonyt és fiát rabolták ki otthonukban. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottakat - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövetők még tavaly november 9-én 19 óra körül feszítették be az ingatlan ajtaját, a sértetteket bántalmazták, majd mobiltelefonjukkal és több mint kétmillió forint készpénzzel távoztak. A szentesi rendőrök a bejelentéstől számított néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit. Egyiküket 2018. november 10-én, a másikat egy nappal később előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették. A Szentesi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.