Közélet

Jó időben a belvárosban piknikeznek a hajléktalanok

Jó időben a belvárosban piknikeznek a hajléktalanok

2019. október 21., hétfő
Jó időben a belvárosban piknikeznek a hajléktalanok

A kellemes időt kihasználva rendszeresen visszajár a Tisza Lajos körút és a Károlyi utca sarkára az a hajléktalan, aki a kutyájával próbálja nagyobb alamizsnára sarkallni a járókelőket.

Belvárosi piknik - ezt a címet adta olvasónk az általa készített fotónak.

- Ez a hajléktalan általában itt, a Tisza Lajos körút és a Károlyi utca sarkán szokott koldulni. A kutyájáról lehet felismerni – magyarázta olvasónk. Elmondása szerint korábban többször is adakozott már ennek a fedél nélkülinek, viszont egyszer látta, amint az összegyűjtött pénzt átadja valakinek. Azóta csak élelmet ad a koldulóknak. - Az ehhez hasonló hajléktalanok visszaélnek az ember jóindulatával. Lehet, hogy azért van kutyája, hogy ezzel sarkallja nagyobb adományra a járókelőket? Sajnálom őt, mert kiszolgáltatott helyzetben van, viszont azokat is, akik bedőlnek a trükknek és pénzt adnak neki – tette hozzá.

Korábban megírtuk,

hogy van olyan hajléktalan, aki háromszor annyi pénzt kap, ha kutyával koldul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.