Sport

Győzni megy Ajkára a Szeged-Csanád GA

Győzni megy Ajkára a Szeged-Csanád GA

2019. október 19., szombat
Győzni megy Ajkára a Szeged-Csanád GA

A remek formában lévő Szeged-Csanád Grosics Akadémia a válogatott szünetet követően Ajkán folytatja a Merkantil Bank Liga küzdelmeit. Kóródi Nándor, a szegediek támadója küzdelmes mérkőzésre számít, ugyanakkor fegyelmezett játékot és győzelmet vár csapatától.

A válogatott szünetet követően sorozatban négy győztes bajnokival a háta mögött az öt mérkőzés óta veretlen Ajkához látogat a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A dél-alföldi rangadón győztes gólt szerző Kóródi Nándor nem tart attól, hogy a kényszerpihenő megtöri a csapat lendületét. – Szeretnénk megtartani a jó szériánkat. Nem gondolnám, hogy a szünet kihatással lesz ránk a továbbiakban. Elvégeztük a szokásos heti munkát, nem lehet probléma – mondta magabiztosan Kóródi.

Kóródi remek formában: négy meccs alatt öt gólt szerzett a 20 éves támadó (Fotó: Kovács Ferenc)

A 20 éves támadó kiváló formában várhatja a találkozót, hiszen az eddigi négy mérkőzésén öt gólt szerzett. – Motiváltan érkeztem Szegedre. Sajnos elég sokáig húzódott az átigazolási ügyem, kicsit sajnálom, hogy az első hét forduló kiesett, csak augusztus 29-én vált véglegessé, hogy itt folytathatom. Azóta viszont már keményen edzhetek a többiekkel és ez a másfél hónap eddig egészen jól sikerült, de sohasem szabad megelégedni, folytatni kell tovább a munkát – fogalmazott. Kóródi a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, nehéz összecsapásra számít, ugyanakkor három pontért utaznak Ajkára. – Idegenben biztosan nehezebb dolgunk lesz, kemény, küzdelmes összecsapásra számítok. Ha fegyelmezetten folytatjuk azt a játékot, amit ez előző mérkőzésen produkáltunk, akkor pontokkal térhetünk haza. Természetesen a győzelem a cél – zárta gondolatait a támadó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.